Belettering zorgt voor de nodige aandacht

Reclame op uw wagen is de ideale manier om ook onderweg de aandacht naar uw product, dienst of bedrijf te trekken. Wij kunnen daarvoor zorgen dankzij onze belettering in Oostkamp en omgeving, een van dé specialiteiten van KTN Graphics.

Het formaat, de kleur en het ontwerp van de reclame op uw auto, die bepaalt u volledig zelf. Er is zo keuze uit kleine, medium of grote belettering, maar ook een full wrap is mogelijk. Daarbij pakken wij uw auto volledig in en heeft u de keuze uit verschillende soorten.

Van personenwagens tot aanhangwagens

Of u nu een grote of kleine wagen hebt, wij beletteren alle soorten wagens, van personenwagens tot bestelwagens en aanhangwagens. Alles gebeurt in eigen huis, van ontwerp tot belettering. Ook alle prints worden milieuvriendelijk aangemaakt en veel folies liggen op voorraad in ons atelier.

Zoals al eerder aangehaald kan ons montageatelier zorgen voor full wrap. Daarbij is de juiste temperatuur op elk moment van het jaar heel belangrijk. Daarom zorgen wij ervoor dat die constante temperatuur wordt aangehouden.

Neem contact op

Wilt u graag nog weten over onze belettering in Oostkamp en omgeving? Neem dan zeker even contact op met KTN Graphics uit West-Vlaanderen.